18 juli 2014

Jag ♥ sommaren

Åh vad jag tycker om sommaren. Speciellt nu när den visar sig från sin bästa vädersida. Även att jag börjat jobba igen så är det fortfarande underbart att det är sommar. Vädret är varmt, det är ljust både kvällar och mornar, vattnet är varmt så till och med jag badar:-) 

Igårkväll var vi ute hos Pontus föräldrar. Pontus tränade rodd och barnen badade med farbror Jocke och Tina. Jag tog en kvällssväng i skogen med Poker. När vi var tillbaka från vår springrunda så sprang jag ner till sjön till de andra och badade i kvällssolen. Därefter blev det kvällsmat på svärföräldrarnas veranda. Har jag nämnt att jag älskar sommaren?:-)

Idag har jag jobbat och det blev en stressig dag men jobbade ju med bästa Emelie så vi rede ut det bra:-) Så bra att vi firade till det med en lunch på stan. Skönt att äta något annat än de vanliga gamla matlådorna. Bara få sitta ute i solen istället för i jobblokalen gjorde gott!

Efter jobbet så åkte hela familjen och slängde sig i sjön. Så skönt! Vi har en badplats som ligger knappt tio minuter bort från oss med bil och det är en rätt liten sjö så vattnet blir riktigt varmt där. Passar mig perfekt! 

Lite grillat till kvällsmat, mathandling och cykling har även hunnits med. Hugo lärde ju sig cykla förra året och i år är det Leahs tur. Så duktig mammas lilla tjej! Hon klarar av att cykla utan att vi håller i nu. Nu är det bara finliret kvar att lära. Typ bromsa och starta själv, ja ni vet:-)

Nu ska jag njuta av att det är fredagkväll. Se vad dumburken har att erbjuda och invänta min make som är huritg och är ute och springer. Själv ligger jag rätt skönt i soffan:-)

//Sofie

Inga kommentarer: