28 augusti 2014

Bananpannkaka♥

Herregud den där bananpannkakan har blivit min nya drog. Så god! Gjorde den nu ikväll igen så Pontus fick smaka och han tyckte också om den. Han fick nog dock inte samma kärlekskänslor för den som jag men ändå:-)

Men jag kan verkligen bli helt manisk med visa saker att äta. Avokado äter jag jämt. Minst en gång om dan. Antingen som pålägg eller bara som den är med lite citronpeppar på.

För ett tag sedan började jag äta filmjölk till frukost och nu blir jag helt förtvivlad om den skulle vara slut på morgonen.

Jag hade en period när jag inte kunde äta en måltid utan broccoli till. När jag var gravid med Hugo drack jag hallonsoda helt maniskt...men då var jag ju gravid och då har ju de flesta någon form av cravings:-)

Ja jag typ äter en viss sak tills det bara tar stopp en dag och då får jag dille på något annat. Just nu är det bananpannkaka som jag fastnat för. Även att jag inte hunnit äta den så många gånger än vet jag att det så kommer bli.

Ta två ägg och en mosad banan och vispa ihop och sen stek som en vanlig pannkaka. Lite hallon till det och du står dig en hel dag. 

Prova och låt er välsmakas!

//Sofie

Inga kommentarer: