23 augusti 2014

Schizofrent väder

Det här vädret som varit sista tiden ger mig sån huvudvärk. Regn och mörka moln ena stunden för att sen bli blå himmel och sol för att i nästa sekund återigen börja regna. Eller varför inte kombinationen regn och strålande sol?

Bara en vecka kvar nu innan vi befinner oss på varmare breddgrader. Längtar!

Blev helt genomblöt när jag cyklade förut i jobbet. Inte nog med min redan negativa inställning till att behöva jobba hela helgen så blev jag då dessutom genomblöt, livet är bra hårt ibland:-)

Är bara hemma en stund nu mitt på dan innan jag börjar jobba sen igen. Men imorgon väntar en dagtur så det ska bli skönt.

Fick så himla ont i min axel och övre delen av armen förut. Måste gjort något dumt på jobbet. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att smörja in det onda med voltaren och sen tokslockande jag. Vaknade med ett ryck men jag hade inte sovit så länge som tur var.

Tog mig ut på en löprunda också då jag kände att jag behövde få röra på mig men det tog så emot! Men jag sprang de där 5 km och nu känns det så bra så:-) Alltså de träningspassen/löprundorna jag känner mig mest nöjd över är de där gångerna (som idag) när jag absolut inte alls känner för det, orkar inte, vill inte men ändå tar mig i kragen och faktiskt tar mig till gymmet eller ut i löparspåret. Det behöver inte gå superfort eller vara världens bästa träningspass men jag har ändå genomfört det. Då ska man vara extra nöjd med sig själv tycker jag!

Måste bara visa vad fint Hugo har målat. Han hittade en planka nere i källaren som han målade hela familjen på. Vårt första familjeporträtt:-)

//Sofie

Inga kommentarer: