12 augusti 2014

Det blir en tidigt kväll ikväll

Är så trött. Ovanligt?:)

Började för ett par dagar sedan med en storrensning och sortering av typ allt här hemma. Går sisådär. Sakta men säkert framåt men tiden finns där inte riktigt som jag vill! Ja eller energin märker jag. Jaja en ska inte brådska bara det går framåt som jag brukar tänka.

Skickade förövrigt iväg Pontus till tippen efter att jag hade rensat i garaget. Stort misstag. Han kom ju tillbaka hem igen med massa skit som jag rensat ut. För det kan ju vara bra att ha. Bullshit. Visste att jag skulle åkte själv till tippen. Måste lära mig köra med släpkärra.

Har annars jobbat hela dagen. Hunnit med att träna också. Barnens fotbollsskola började idag igen med så Pontus åkte på den ihop med Jocke. Kände att hemmet såg ut som ett kaos och då var Jocke snäll följde med istället så jag kunde greja lite här hemma med alla måsten. Det är ju så att en vuxen måste ju vara med Leah hela tiden och sen vet vi av erfarenhet att Hugo helst vill ha någon som står bredvid planen när han tränar också så det är bra om vi kan åka två stycken. Tur barnen har snäll (och fotbollstokig) farbror som ställer upp då:-)

Ja ni nu ska jag se klart Allsång på Skansen innan jag ska gå och sova. Jobbar dag imorgon med. Som resten av veckan.

//Sofie




Inga kommentarer: