22 augusti 2014

Mamma och Leah dag!

Ja även denna dagen blir min och Leahs dag. Hugo åkte just iväg till skolan (och glömde bananen hemma som han skulle ha med sig. Bananen höll han i handen och ändå glömde han den. Hur lyckas han?)

Jag börjar jobba i eftermiddag så innan brorsan och pappa kommer hem och morsan ska dra och jobba ska Leah få leka av sig med Hugo i huset bredvid.

Usch jag är så opepp på jobbhelg så jag vet inte vad. Jag hatar att jobba helger och jag hatar ännu mer att jobba storhelger. Har alltid tyckt illa om det men nu har det verkligen vuxit fram ett hat emot det. Ser inget positivt med överhuvudtaget. Nej bara jag lyckas hitta något annat jobb eller komma på vad jag kan tänka mig att läsa till (och komma in på den utbildningen) så är det bye bye vård och omsorg för min del.

Jag vantrivs verkligen inte med att få jobba med äldre människor (eller personer inom handikappsomsorgen) men det är allt runt om som gjort att i alla fall jag ledsnat. Dåligt betalt för att jobba dåliga arbetstider och bli dåligt behandlad som personal samt det dåliga samvete man alltid ska behöva ha för att man känner att man inte hinner ge det man vill till de som man jobbar för....

Men jobba måste man och man får verkligen vara glad för att man har ett jobb idag. Världens bästa jobbarkompisar har jag med så allt för hemskt har jag det verkligen inte:-) men jobba inom det här tills jag blir 65? Nej.

Nu ska jag och LisaFisa äta fulle.

//Sofie

Inga kommentarer: