07 augusti 2014

Så här kul

Tycker jag det är att sitta i telefonkö till försäkringskassan. Tänk så ful man kan göra sig:-)

Jag tänkte beställa hem ett sånt där europeiskt sjukförsäkringskort till Pontus. Jag och barnen har redan men min käre make tar visst aldrig tag i det själv så snäll som jag är så gör jag det. Kan ju vara bra att ha när vi ska ut och fara här snart. Och nej man kan inte beställa det över nätet utan man var tvungen att ringa om det. Såklart.

Har jobbat idag. Tänkte tagit mig ett pass på gymmet med men när jag i morse skulle packa träningsväskan upptäckte jag att alla mina träningskläder låg i tvätten! Det har aldrig hänt tidigare. Så det blev tvättmaskinen som fick jobba idag istället för musklerna mina:-)

Hade även tänkt att jag kanske skulle hinna åka in en sväng till Skänninge marken och sen ta en löprunda ikväll istället men sen kom jag på att vi ska åka till Jocke och Tina så fort Pontus kommer hem. Vad ska vi då göra där? Jo vi ska koka kräftor! Vi ska ju på kräftskiva på lördag så måste ju ha några att smaska på då:-)

Kommer vi inte hem alltför sent blir det nog en löprunda i den svala kvällsvädret ändå. Om jag orkar. Skänninge marken blir det dock inte för mig i år heller. Segt då det var längesen sist jag kunde gå på den. Det som var den årliga traditionen när man var liten. Även ett tecken på att snart så började skolan. Känns som det inte var så längesen:-)

//Sofie

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man beställer över nätet, det går gööör smidigt, bara så du vet.../mamma

Jennie sa...

Väntar fortfarande på att se ditt passfoto. :D

Zouphie sa...

Det gick inte att göra såna ärenden över nätet just då när jag försökte utan man blev hänvisad att ringa istället ser'du lilla mammi:-)

Haha jag har inte kunnat hämtat ut passet än. De har semesterstängt här i stan så det dröjer tills precis innan vi ska åka innan jag får det:-)