05 augusti 2014

Lite kallare och lite regnigare

Dag har det varit idag. Temperaturen dök en sisådär 15 grader och himmelen har mest bestått av mörka moln. Visst det är skönt att trycket i luften har lättat och bla bla bla men jag fick sån ångest idag då det slog mig att snart är vi där igen. Mörker, regnblask och till sist snön...Nej jag är ingen höst/vinter människa överhuvudtaget och med tanke på att sommaren kom först i början av juli så vore det hemskt om den skulle ta slut nu i början av augusti. Tur vi har en resa till Rhodos inbokat i alla fall:-)

Jag har jobbat en kvällstur idag! Det var inte igår. Men det gick det med. Skönt med sovmorgon och bara få vara hemma med barnen. Vi ha lekt gömma nyckeln cirka en miljon gånger, målat, pysslat och så har jag rensat och sorterat i alla dess möjliga lådor och skåp. Barnen fick även välja varsin film när vi var och handlade på Ö&B en sväng så de har fått se på dem under tiden regnet smattrat mot fönstren.

Haft en väldigt lugn och skön dag. Helt perfekt.

Pontus håller på att bogsera bort de stora stubbarna från trädgården nu och jag inväntar Morden i Midsomer. Se om jag orkar se hela då klockan ringer tidigt imorgon för mer jobb. Hugo ska gå sin första dag på fritids så han är helt till sig. Hade gått lätt att få han och somna ikväll sa Pontus:-)

//Sofie



Inga kommentarer: