06 augusti 2014

En lugn och skön kväll

Barnen sover och Pontus är på fotbollsträning. Det är så lugnt och skönt här i soffan. Har jobbat idag och barnen har varit iväg på sitt. Hugo har varit sin första dag på fritids och det hade gått jättebra! Så skönt för när jag skulle lämna honom i morse var det ingen personal som han träffat innan och inga barn han kände heller. Jag fick följa med in en liten stund men sen sa han själv att jag kunde gå. När jag hämtade honom ville han knappt följa med hem så det är ju bra betyg.

Hunnit med ett träningspass på gymmet idag med och när Pontus kom hem så fick vi besök av Nettan. Hon kunde inte vara med och fira Hugo förra veckan så vi tog det idag istället. Barnen passade på att leka med henne extra mycket när hon var här helt själv:-) Blev lite fika på Pontus hemmagjorda ostkaka också.

Alltså jag ser typ ingenting. Jag provar ett par nya linser och nej de är inget vidare. Är helt igen klibbad i ögonen så jag ser inget framåt kvällen när jag haft dem hela dagen. Blir och återgå till mina gamla vanliga favoriter igen:-)

Alltså nej jag har inte så mycket mer att skriva om ikväll. Får ta nya tag i morgon igen istället.

Tjingeling på er!

//Sofie 

Inga kommentarer: