19 augusti 2014

Höstväder

Var med barnen på deras fotbollsskola och herre min gud så blåsigt och kallt! Är det höst nu? Nej det är fortfarande augusti och det är en sommarmånad oavsett vad vädret tycker!

Men lika glada för det var barnen. Är det någon gång de är på toppen humör våra barn så är det på tisdagar efter fotbollen. De verkligen älskar det båda två. Inga bråk eller arga utbrott alls när vi kommer hem och ska försöka vara lite smidiga med att de ska bli duschade, få mat i magen och sen i säng då de ofta ska gå upp tidigt dagen efter. Bara två väldigt nöjda och glada barn:-)

Jag har jobbat idag och det var verkligen inte rätt dag att glömma regnkläderna på när man ska vara ute och cykla. Fy var så kall när jag kom hem! Imorgon hoppas jag verkligen inte att jag ska glömma och ta med regnkläderna då jag hängt dem på dörrhandtaget så jag inte ska missa dem:-)

Hunnit med att träna även idag. Åh vad hurtigt! Jo jag vet. Så jag var tvungen att kompensera det hela med att äta en bit äppelkaka jag hittade längst ner i frysen när jag egentligen var där i och letade efter köttfärsen. Pontus mamma gör så himla god äppelkaka och den här var efter hennes recept. Har dock ingen aning om hur länge den har legat i frysen för jag kan inte komma ihåg när vi bakade den. Men men den gick och äta ändå:-)

Nu ska jag strypa (Nej jag bara skoja, jag ska släppa ut) vår katt som står och skriker vid ytterdörren. Världens mest jobbiga ljud måste vara vår katts hemska skrikande ljud. Det och pingvinljud. Pontus kollade på ett program om pingviner (därav att jag redan ligger i sängen och ska sova) på tv:n nyss och när pingvinerna drog igång och skrek (eller vad de nu gjorde) så kan det också mycket väl klassas som ett de mest irriterande ljuden i världen.

Nu ska jag ta tag i och få tyst på ett av de jobbiga ljuden i alla fall.

Tjing på er!

//Sofie

Inga kommentarer: