29 augusti 2014

Packat väskan full

Den här dagen har mest bestått av att packa och organisera upp vad vi ska ha med oss. Tycker jag varit duktig och inte alls tagit med så mycket med ändå är väskorna fulla! Kvittar ju hur mycket jag väljer att inte ta med så fylls ändå den där resväskan på något konstigt sätt:-)

Hugo har varit i skolan idag så Leah och jag har varit själva och grejat med packningen. När Pontus kom hem blev det att städa av det värsta här hemma. Tycker om känslan att komma hem till ett städat hus när man varit borta. Egentligen är det ju sak samma att städa innan man åker iväg för det blir ju ändå stökigt och rörigt så fort man kommer hem från sin resa med alla väskor och allt men ändå:-)

Pontus har precis dragit iväg för att spela fotbollsmatch. De skulle möta Torpa (=ärke rivalerna) och den matchen kunde han bara inte missa!

Jag ska och fira av en jobbarkompis så Emelie kommer och hämtar upp mig senare. Pappa är på G för att hämta barnen. De får sova där inatt (eller ja vi måste ju åka hemifrån mitt i natten) så möter vi upp dem innan vi åker till flygplatsen.  Det blir nog bra. Se när jag lyckas blogga nästa gång. Om jag lyckas hitta något internet på Rhodos eller ej:-)

//Sofie

1 kommentar:

Sandra sa...

Ni skulle ha kommit hit och övernattat, så hade ni sluppit gå upp mitt i natten :-) (om ni flyger från Arlanda alltså) ha så kul på resan! Kram