25 augusti 2014

Tagit helg

Känns det som i alla fall. Är ledig fram till klockan 17 på onsdag så det ska bli skönt. Säger hon som snart ska vara ledig en hel vecka:-) 

Har suttit och betalt alla räkningar precis. Gött och ha det gjort så man vet vad man har kvar att spendera upp:-) Hunnit med att tvätta, handla och träna idag också. Förutom jobba då.

La upp ett nytt träningspass idag när jag var på gymmet så det kändes som jag mest lärde mig nya övningar/maskiner istället för att kunna träna max. Men jag var där i en och en halv timme och körde så lite ska det väl kännas i kroppen imorgon får vi hoppas:-)

Från det ena till det andra men jag får ju bara ta och sluta äta onyttigt. Så fort jag äter typ en liten kakasmula så dyker det upp en finne i ansiktet. Åt en ruta morotskaka förut och när jag gick förbi spegeln vad då jag ser? En finnjävel på hakan. Som ett brev på posten. Tur för mig att jag inte äter så extremt onyttigt för då skulle ju inte mitt ansikte synas alls pga alla finnar.

Nu ska jag ta och göra....inget. Pontus tränar fotboll och barnen sover. Tycker om de här stunderna när det bara är tyst och lugnt och inga måsten.

//Sofie

Inga kommentarer: