15 augusti 2014

Övertrötta barn som äntligen har somnat

Tror jag i alla fall. De ligger tysta i sina sängar, det räcker för mig. Så himla trött jag med. Fredagskänsla om nåt så är det väl tröttheten efter en veckas jobb?:-)

Pontus har fotbollsmatch ikväll och både katt och hund ligger och snarkar så det är verkligen lugnt här hemma nu.

Hunnit med att träna idag samt sälja några saker som jag lagt ut på loppisen. Är lite kluven till om jag ska lägga ut resten av sakerna också eller bara skänka bort skiten? Det är kul att sälja och få in lite pengar men det tar sån tid! Får se hur jag gör. Ska försöka köra det sista med rensingen och det nu i helgen i alla fall. Ja det är väl det vi har planerat.

Jo mamma och jag ska på loppis imorgon med! Haha ja har man varit duktig och sålt en massa måste man ju få fylla på?:-) haha nja jag ska faktiskt kika efter kläder till barnen som de behöver. Inget annat:-)

På kvällen ska vi en sväng till Cissi och Martin. Ska bli roligt var så längesen vi alla sågs sist! Så ja lördagen är visst redan fullbokad men söndagen blir lugn. Eller ja då måste vi ju fortsätta med röjningen av alla grejer. Jaha så den här helgen var visst fullbokad den också ändå:-)

Jaja men mest av allt ska jag njuta av att slippa bli väckt av väckarklockan. Blir väl av barnen istället har jag en känsla av. Nej förresten jag tippar på Kajan eller Poker. De brular också vara duktiga på att få upp oss om morgnarna:-)

//Sofie

1 kommentar:

Sandra sa...

Linus somnade med telefonen i handen, för han skulle se Hugo och Leah :-) Älskar sina kusiner