17 augusti 2014

Redan söndagkväll

Dagarna går för fort! Då var denna helgen till enda och snart börjar en ny vecka.

Hade en jättetrevlig kväll igår! Blev mycket skratt och barnen de lekte så bra hela kvällen. Var lite rörigt i slutet bara när de blev trötta men men:-)

Den här dagen startade jag med ett rejält löppass. Sprang milen för första gången på länge. Gick riktigt bra! Vi har även hunnit med att röja i vårt förråd. Herre min gud vad grejer! Alltså förrådet är typ 9 kvadratmeter stort och det var proppat med grejer från golv till tak. Vi har bara tryckt in allting. Så vi har jobbat på rätt bra där i dag.

Även hunnit med att fira svärmor som fyller år idag. Barnen fick leka med kusinerna och det bjöds å goda frallor och tårta.

Nu sover barnen och det ska jag snart med göra. Usch vill inte alls gå upp så där tidigt för att jobba imorgon. Inte alls sugen... och så väntar jobbhelg med suck. Suttit och letat utbildningar. Igen. Något måste jag ju hitta på med mitt liv känner jag. Har känt det länge. Men det är fan inte lätt och veta och när jag tror mig veta så är det ofta andra praktiska saker omkring som ställer till det.

Men men bara och bita ihop och jobba på tills bättre tider kommer. Pengar behöver man ju hur som:-)

//Sofie  

Inga kommentarer: