01 augusti 2014

Mobilkrångel

Min fina lilla telefon som jag tycker så mycket om har sedan en tid tillbaka fått för sig att leva sitt egna lilla liv. Alltså den får sina små konstigheter men de är inte så många och inte så ofta för att jag ska ha orkat göra något åt det.

Men nu känner jag att jag borde göra något åt det. Jag tror jag egentligen skulle behöva ominstallera telefonen helt och hållet. Vissa appar funkar inte och några andra beter sig konstigt. En del meddelanden skickas inte och när det till exempel står att de inte gått att skickat ett meddelande så har mottagaren ändå fått det. Helmysko. Nåt måste göras i alla fall. Nån gång nån dag men inte nu. Jag orkar inte...

Barnen har åkt iväg med mormor och morfar på minisemester. De ska till Borås och bo på camping och gå på djurpark. Pontus ska tävla i sommarodd ikväll och jag ska titta på. Sandra med barn har lämnat Åvikens camping för den här gången. Jag har passat på att röja här hemma. Städat och plockat. Tvättat och bäddat rent. Skulle åkt och tränat men somnade istället. Som tur var ringde telefonen och väckte mig.

Funderar på och ta en hundpromenad istället så jag får röra lite på fläsket.

Erik gav Hugo 2 kilo dumle (som han vunnit) i present igår. För "han kan inte ha sånt liggandes hemma". Kan då jag det? Svar nej. Och ja det var Hugos födelsedagspresent men inte kommer jag tillåta att han får glufsa i sig 2 kilo dumle själv. Nej nej det hjälper hans kära mor så snällt till med:-) och syster och kusiner och...:-)

Nehepp nu ska jag se om jag får liv i min käre man och höra om han också vill med på promenad.

Slänger upp några mer bilder från gårdagens kalas. I brist på andra bilder:-)

//Sofie

Inga kommentarer: