20 augusti 2014

Lite om dagen som varit

Klart jag måste sammanfatta min dag för er mina kära bloggläsare:-) Sitter uppe och njuter av att inte behöva ställa klockan imorgon bitti. Är nämligen ledig, gud så skönt! Måste ju ladda batterierna inför jobb fredag-måndag.

Hugo och Leah är ju för roliga. Leah sover över hos Hugo inatt. Leah ligger uppe i Hugos loftsäng och Hugo ligger på en madrass på golvet. De sover som stockar båda två och hoppas de fortsätter med det hela natten. Söta är de i alla fall:-)

Efter jobb och ett träningspass på gymmet så fick jag ett städryck när jag kom hem. Började renbädda alla sängar, vika all tvätt, damma hela huset, städa toaletterna och sen skulle jag tagit golven med men det spar jag till morgondagen. Nån måtta får det ju vara.

Blev även en kvällspromenad med Poker. Fick sällskap av Emma med vilket var mycket trevligt. Bokade in en lekdejt med henne och barnen på fredag. Leah och jag behöver hitta på något att göra när Hugo är och fördriver tiden i skolan. Återigen, en stor omställning. Han är iväg trots att jag är hemma och ledig. Konstigt men jag kommer nog vänja mig.

Nu ska min käre make hjälpa mig att föra över alla mina kontakter till telefonen igen. Vi (okej Pontus) lyckades få liv i den igen att efter jag varit och pillat på den. Jippi!

//Sofie

Inga kommentarer: