10 augusti 2014

Kräftskivan 2014

Vi kom hem för ett par timmar sedan. Vi sov över hos svärföräldrarna inatt  efter deras årliga kräftskiva. Ha en jättebra kväll igår! Barnen åkte efter en trädgårdstraktor i vagn vilket var hur poppis som helst. Det kunde de gjort hela kvällen:-) Det lektes även lekar som gick sisådär för mitt lag. Hade Pontus, Carro, Linnea, Leah och Emma i mitt lag. Man skulle leta bokstäver med hjälp av ledtrådar och sen sätta ihop alla bokstäverna till en låttitel. Vi råkade visst hitta ett o istället för r så nej vi vann inte. Men roligt hade vi:-)

Fick äta av den traditionella kräftsoppan som alltid smakar så gott. Ja även kräftor såklart. Det sjöngs sånger och visor enda in på småtimmarna så stämningen var på topp! Roligt att träffa alla som var med. Vi blev rätt många även att alla inte kunde komma i år.

Själv tyckte jag att jag inte drack så mycket igår men blev ändå dålig. Måste typ vara allergisk mot alkohol när jag kan bli så dålig på så lite. Eller så är tant bara ovan. Har ju druckit alkohol två lördagar i rad och det hör verkligen inte till vanligheterna.

Nu ska det åkas in till stan och köpa pizza som vi kan dela på. Tjing på er alla!

//Sofie

Inga kommentarer: