26 augusti 2014

En härlig ledig dag

Gud så skönt det har varit och bara vara ledig idag!

När Hugo åkte iväg till skolan i morse så satte Leah på en film och jag somnade om på soffan. Helt perfekt! 

Sen blev det en mysig "mor och dotter dag" på stan. Först var vi och besökte frissan så Leah fick håret sitt klippt och naturligtvis även den obligatoriska hårfärgen i roliga mönster. Därefter lyxade vi till det med lunch på stan.

Lunchen var både billig och väldigt god! Leah tog pannkakor och då ingick både en festis och en chokladboll till efterrätt. Jag åt bakadpotatis med skaldjursröra, sallad och bröd. Dricka och en liten kaka ingick också om man ville. 100 kr gick hela alltet på. Och det var jättegott. Dit lär vi gå igen. Får kanske ta en dag och bara umgås med Hugo framöver så kan ju bli ett besök dit igen redan då:-)

I eftermiddags var det återigen dags för lite fotboll så där har vi också varit. Den här gången behövde jag bara vara med Hugo lite i början så sen tog jag med Poker och gick långpromenad undertiden fotbollen höll på. Perfekt om det inte hade varit för regnet. Så himla typsikt när det varit fint väder hela dagen innan så började regna då. Men det hade inte stört barnen. De var lika glada och nöjda som alltid efter fotbollen:-)

Sovmorgon (ja ingen klocka som ringer i alla fall) imorgon med. Pontus brukar väcka mig innan han åker till jobbet så blir det precis lagom med tid tills Hugo ska iväg. Skönt att bara slippa ljudet av den där klockan på morgonen:-)

//Sofie

Inga kommentarer: