03 augusti 2014

Årets varmaste dag?

35 grader varmt och luften har stått still. Förutom framåt eftermiddagen då kom blåsten men den gjorde vare sig till eller från då den var så varm den med. Kan ju varit att jag varit lite sliten från gårdagen som gjort att jag tyckt värmen varit extra jobbig idag.

Hade en jättetrevlig kväll igår. Vi gick hem sist ihop med de andra grannarna vid tvåtiden. Tyckte inte jag drack så mycket men å andra tog jag min sista cider precis innan vi gick hem så kanske varit det i kombination med värmen som gjort att jag varit helt groggy idag. Men en rolig kväll hade vi:-)

Efter vi piggnat till åkte vi till Jocke och Tina för att hämta Poker som de vaktat. Blev ett svalkande dopp i sjön också när vi var där. Åkte sen och storhandlade mat och lite mat från pizzerian innan vi åkte hem igen.

Blev en sväng till för lite bad då Krille och Sarah ringde och frågade om vi inte ville hänga med dem. Och det ville vi:-) Badade och stojade med Emma och Ville i det svalkande vattnet. Det var precis vad jag behövde. 

Nu blir det sängen då det vankas jobb tidigt imorgon. Känner verkligen inte alls för det men men bara å bita i det sura äpplet!

//Sofie

Inga kommentarer: