07 februari 2011

Går inget bra..

Pontus satt igår och försökte hjälpa mig med bloggen men han kunde inte heller lösa det. När jag går in på design och inställningar så står det ju att bloggen ska vara okej men sen när jag klickar in mig på bloggen så är spalterna som var på sidorna borta! "Bloggar jag följer" har hamnat längst ner och och "Bloggarkivet" Vet jag inte vart det tagit vägen...

Dagens planer då? Jo först ska Leah och jag åka på "Klapp och Klang" sen därefter kommer svärmor och hämtar lilltjejen så åker de och ämtar Hugo på dagis. Vad ska då jag göra? Jo jag ska åka och ta cellprov! Nu börjar jag bli gammal...:) Hoppas bara det går bra. Inget jag ser fram emot men blir man erbjuden så tackar man ju inte nej.

Ska ta på oss lite kläder här hemma och sen bär det av. Ska nog använda en av tröjorna jag fyndade igår:) Det var kul för det stod några yngre tjejer och sålde jättefina kläder! Alla typer av märken och i mina storlekar haha:) Vissa var helt nya till och med. Tyckte däremot lite synd om en liten liten tjej som stod och också sålde en massa fina kläder. Jättefina verkligen men hon var ju så liten så ni kan ju tänka er vilka storlekar hennes kläder hon sålde var i? Massa folk som stannade och rev men det var inte riktigt rätt målgrupp som var där tror jag. Jga kollade på en jättesnygg klänning. Kollade in storleken och den var i xxs som i ty alla andra kläder hon sålde.. Japp nog för jag ska komma i form till sommaren men så liten blir jag aldrig:)

Massa skrivet om ingenting. Tänk så roligt bloggandet är:)

//Sofie

Inga kommentarer: