15 februari 2011

Tisdagkväll

Våra katter ÄLSKAR när vi varit och handlat och har massa pappkassar med hem. Inatt hade de levt rövare med två påsar nere i källaren... De var i småbitar nu på morgonen:P


Denna dagen har gått den med.. Leah var på superduper gnälligt humör på förmiddagen (trött efter att ha gått upp förtidigt?) Så det hela slutade med att jag fick åka iväg och gå promenad långt innan jag tänkt göra det. Blev en 2 timmars promenad för att fördriva tiden innan hämtning av Hugo. Hann in en sväng på Åhléns innan vi hämtade Hugo och fyndade en badrock på rea till Hugo. Han älskar ju den han har men den är ju liite liten vid det här laget. Han blev så glad så när han fick en ny. Ville prova den direkt.)



Mamma och en från hennes jobb var här en sväng på eftermiddagen. Mamma hade handlat semlor till fikat. Jag som inte är så förtjust i semlor tänkte avstå tills jag såg att det var weinersemlor hon köpt.. :) Drack ju ett glas vatten till så jag slapp ju extra kalorier där i alla fall.



Pontus har jobbat över och snart ska vi äta innan han ska iväg och träna fotboll. Förhoppningsvis skulle Sandra komma förbi en sväng och ha lekdejt med sina brorsbarn, inte helt fel med vuxet sällskap.

//Sofie

1 kommentar:

Emelie sa...

Sådär älskar Casper oxå att göra med våra papperskassar..o det ser ju ut som Casper på bilden som du har oxå;) Jo, klart vi måste ta o ses snart! Ngn gång nästa vecka kanske..kan alla dagar utom måndag o fredag. Kram