13 februari 2011

På plats!

Nu är den fina fina komoden på plats, eller ja det är i rätt hem i alla fall:) Mamma var snäll och följde med som sällskap när jag skulle åka och hämta den. Så vi hittade också:) Var en jättetrevlig säljare och hon hade massa annat fint plock som hon också sålde. Kom hem men några fler ting än vad som var tänkt. Hade kunnat komma hem med mycket mer ändå:) Riktigt rolig liten utflykt blev det!

Var och hälsade på Pontus äldre bror på kvällen. Vi blir kvar länge hos Jocke, var nog hemma vid halvtolv tror jag. Men det gick bra med barnen. Vi spelade spel och lite men det tar ju lite längre tid när det är två små med. Först satte vi upp spelplanen och allt på soffbordet(?) smart tänkt då Leah räckte att dra i allting.. Sen höll Hugo på att få ett av sina psykbryt men Jocke tog med honom ut och lekte i en lekpark en stund och då var han nöjd sen. Till sut somnade de båda två. Leah i vagnen och Hugo i soffan framför Melodifestivalen. Som förövrigt var som vanligt..Inget att hänga i julgranen men något man bara MÅSTE se:)

Idag blir det gym, babysim och kanske promenad? Någon som vill umgås i eftermiddag då Pontus ska greja med garderobsdörrar till Krille och Sarah som skulle ta flera timmar? Orkar inte sitta själv! Så tråkigt!:)

//Sofie

Inga kommentarer: