10 februari 2011

Trötta barn?

Både Hugo och Leah sover. Leah har sovit hur länge som helst nu! Hon har kommit in i en period där hon tar sig en lååånglur istället för två om dagarna. Hugo däckade här i soffan brevid mig för bara en liten stund sen. Tröttsamt att vara på dagis:) Hugo är förövrigt inne i en period han också. En "min" period. Allt är hans. Till och med när jag visade bilden på Naylas present hon fått av oss och förklarade för Hugo att det var det som var i paketet som stått i våran hall innan. Ja då var det ju hans rosa gunghäst som ser ut som en vespa. Som Nayla fått låna av honom. Men det är hans. Bara så ni vet:) Haha ja det är ju snällt att han kan låna ut sina saker i alla fall. Det är mer än vad han gör till sin lillasyster. Henne tar han grejer från:)

Asså jag har inget vettigt att göra. Städat har jag gjort, tvätten är klar, disken är i maskin..Har varit inne på folks bloggar typ hundra gånger för att se om någon har uppdaterat men tyvärr inte:( Vill så gärna ut och kika i butiker då jag kommit på lite fix till huset som jag vill köpa och greja med. Får se om det blir när Pontus kommit hem.
Träna kan jag ju inte heller göra då min förkylning sitter i. Magövningarna gör jag men det är så mycket jag vill göra.Orkar inte bli så där dålig igen.. Promenad var det ju tänkt i dag men det är fan i mig snöstrom utanför fönstret! Jag är inte den som är den men idag känner jag bara för att vara inne tror jag. Kanske en sväng till stan sen men det återstår att se. Måst eju hitta min bankdosa också som försvunnit! Det kan jag ju pyssla med nu. Lite hederligt detektivarbete!

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Ja tänk om alla vore lika! Fy så tråkigt ;)