16 februari 2011

Vi kom iväg

Japp det gjorde vi...Efter en massa om och men för Hugo strulade och hade sig när ytterkläderna skulle på.

Var helt okej på Öppna Förskolan, inte så mycket folk. Dock fattar jag inte vilka föräldrar det finns (höll på att skriva barn men det är ju föräldrarnas ansvar..). En unge kom fram och tog Hugos lastbil som han lekte med varpå barnets mamma tyckte det var helt okej och nu kunde ju lika gärna "Wille" leka med lastbilen när han ändå tagit den!? Ehh jaha? Jo jag kan ju lika gärna behålla juvlerna jag stal nu när jag ändå har dem på mig. Helt rimligt.

Massa bråkiga barn var det idag med mammor som "inte ser" när deras barn gör något. Tråkigt för så har det aldrig varit när vi varit där innan.

Leah har skaffat sig pojkvän också. Inte illa va, inte ens 10 månader gammal?:) Det var en kille på lite mer en året som var såå intresserad av Leah. Han följde efter henne och kramade och pussade på henne hela tiden haha. Så söta. Och Leah hon bara skrattade när hon fick alla dessa kramar och pussar:) Hugo blev såklart avundsjuk när någon annan kramade hans lillasyster så han var ju tvungen att lägga sig i efter ett tag:)

Gick en rejäl promenad efteråt, tyvärr utan hund. Orkade inte böka in barnen i bilen åka och hämta honom sen åka tillbaka gå en promenad och sen hem igen. Pontus kan nog gå en långpromenad med sin favorit vovve senare istället:) Gymmet står också på schemat annars inte så mycket mer förutom städning av hus och ta hand om all ren tvätt. Det blev ju nästan en liten uppsats om min dag, inte dåligt. Jag ger den betyget MVG, bara för att jag kan hoho. Humor:)

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Nej det gör ju inte det :D