18 februari 2011

Morgonlur?:)

Här hemma startade dagen innan klockan slagit 06.00. Var på pisshumör i morse då båda barnen somnade sen och så vaknar de så tidigt. Ville åkt in på Öppna Förskolan och aktiverat Hugo lite men visste att det var kört nu när de vaknat så tidigt. Hugo blir på pisshumör (han också:) framåt förmiddagen när ahn gått upp så tidigt. Men hör och häpna när klockan var nio somnade Leah om. Hugo och jag myst i soffan och där somnade vi också. En riktigt skön morgon blev det ändå tillslut:)

Nu busar ungarna förfullt här. Hugo leker tittut med Leah. Leah skrattar och Hugo blir ännu mer galen av det:) Fint när de kan leka ihop utan att den ena börja tjuta. Hugo har just ätit lite lunch bestående av makaroner. Frågade om jag skule ta upp köttfärs och rulla lite köttbullar men han bara skrek NEJ! Så han fick bara sina makaroner. Han är ju glad och nöjd, inget LCHF trams här inte.

Promenad i det fina vädret står på tur. Måste storhandla idag också. Får bli när pappan i huset är hemma igen för jag vill inte dra med två ungar in i affär en fredag som idag. Gymmet blir det väl i kväll sen också. Ja det var väl vår dag:)

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Tack :)
Japp, den ligger också i Mantorp!

Kramar!