28 februari 2011

Tillbaka från Jönköping

Puh det blev en heldag nere i Jönköping, kändes det som i alla fall:) Barnen var trötta efter Klapp och Klang så de sov gott på ner vägen. Vi började med Rinkabyrör. Vi hade inte varit där innan men det skulle vara lät att hitta. Japp det var det om man inte svänger fel i en rondell och kommer ut på en väg som det inte går att vända på. Tillslut kom vi in på en liiten liiten väg som naturligtvis inte heller gick att vända på. Men tur som man har (ibland) så ligger Rinkabyrör i slutet av den vägen, tur:)

Hugo älskade att spring på de stora ytorna bland alla badrumsutställningar. När jag stod och kollade på ett handfat kommer Hugo traskande med 4-5 prisskyltar som han samlat ihop så fint.. Smidigt. Jag ställde tillbaka dem där jag trodde de skulle stå haha:) Sen rätt som det är när jag står med ryggen åt ett annat håll såt kommer en Hugo utan vare sig stövlar eller strumpor på fötterna springandes genom hela affären. Hmm ja Hugo tycke det blev lite långtråkigt att vänta på hjälp i kassan. Lekhörnan upptäckte vi ju sen som tur var. Plus att det fanns lite fika man fick ta gratis så det mutade vi honom med. Sen ville han inte följa med hem. Han hade det ju så bra där tyckte han.

Killen som hjälpte oss sa att de kunde ju skicka med Hugo hem sen när de skickar handfatet till oss. Det tyckte Hugo var en bra idé och fortsatte leka.

En sväng in på Biltema hanns med då Pontus besiktade bilen i morse och det var lite små grejer som behövdes fixas.

Nu ska jag åka och träna! Ciao!

PS: Bara för att poängtera så lämnade vi inte kvar Hugo för hemskickning, tillslut följde han med oss ut till bilen. Tillslut.

//Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

varfor inte:)