22 februari 2011

Varöfr ta sovmorgon?

Bara för att brorsan är på dagis och mamma skulle kunna få sova liite längre för en gångs skull? Men nej. Leah vill inte sova länge. Eller hon har väl inte gått upp tidigt, kvart i sju. Men när hon alla dagar då Hugo itne har dagis kan ligga opch sova till åtta så är det så surt att hon de dagar han går på dagis vaknar i samma ögonblick som Pontus stänger ytterdörren om dem.

Hon har det inprogrammerat..Jajaj inget jag kan göra något åt, bara att gå upp och vara en glad mamma:) Men i och med att jag ALDRIG får sova en hel natt så skulle det vara så skönt att få sova nån timme till på morgonen.

Idag ska vi åka och kastrera kissen vår. Skulle ju varit båda två men nu blir det ju bara Kajan...Hämta Hugo på dagis och sen en promenad ska väl hinns med. Igår blev de ingen så det blir en långpromenad idag:) Var och tränade igår i alla fall men gud vad folk det var! Det var så varmt i lokalen, när det är helt proppat då märks det att det inte är så stor lokal..Även fast fläktar och allt var igång så blev det varmt. Jag som aldrig brukar svettas så mycket var dyngsur när jag gick därifrån:P

Nu blir det lite morgonmys med min fröken som är på g och röjer fram här.

//Sofie

Inga kommentarer: