11 februari 2011

Öppnis!

Snart ska vi iväg på Öppna Förskolan jag och alla mina barn:) Drömde inatt om förlossningen av vårt tredje barn! Tyvärr vaknade Leah och gallskrek innan ungen var ute.. Skit fick ju inte veta om det blev en pojke eller flicka. En Stella (känner Pontus onda blickar riktas mot mig, han tycker INTE om det namnet haha) eller en Max/Axel, fick jag ju inte veta. Typiskt när man är så inne i drömmen. Tur förresten att det bara var en dröm. Jag har fullt upp med mina gulliganer här hemma som det är nu:)

Ska bli kul att komma iväg i alla fall. Har ju inte varit där en enda gång den här veckan. Men idag mår jag myyycket bättre! Så skönt! Känns som det till och med kan bli en tur till gymmet ikväll:) Och om jag tränar både idag, morgon och söndag så har jag ju ändå tränat alla mina pass den här veckan då jag ju faktiskt kom iväg och tränade i måndags också. Hmm det låter intressant:)

Igårkväll var jag ute och gick med Poker i snöovädret. Pontus var gullig och hade lagat en fin middag till oss när jag kom hem igen, sånt gillas<3 Barnen sov också så vi fick äta i lugn och ro. Bara det är ju lyx!

Nu ska jag klä på mig och Hugo. Leah hon är redan klar. Henne är det ordning med:)

//Sofie

Inga kommentarer: