25 oktober 2011

18 timmars pass

Nu är mitt 18 timmars jobbpass över. Skönt! Nu ska jag inte jobba innan onsdag igen och då är det 22-08 så ett rätt lagom pass. Jag har ju alltså inte börjat på mitt schema som jag ska gå på än. Det gör jag den 1 november. Nu är det lite tider som de hade svårt att få ihop folk till som jag hoppar in och jobbar. Alltid gött med lite mer pengar när löningen kommer:)

På tal om lön. Jag hade fått lönespecifikation från ena stället jag jobbade på i september men inte det andra. Klickade in på Internetbanken för att se om jag kanske ändå fått in från båda ställena men nej. Bara från det ena. Höll på att få lite panik då det här är en månad då jag vetat sen länge att jag inte skulle få ut så mycket i lön och då är varje liten krona mer än värdefull. Det är det som är det tråkiga när man får betalat som jag får (eller som många andra) att man får en månad efter hela tiden. September fick jag inte ihop så många jobbpass i och då blir ju lönen sämre i oktober. Jaja i alla fall så kom jag på sen att jag får ju lönen från det ena stället utbetalat den 25:e (idag) och 27:de från det andra. Så nu hoppas jag att de sista pengarna rullar in om 2 dagar istället:)

Annars ska jag gå och lägga mig en stund nu. Sov inget vidare på jobbet inatt. Sen blir det promenad med Poker och sen hämta hem trollen. SAKNAR!!!

//Sofie

Inga kommentarer: