29 oktober 2011

Ställa TILLBAKA klockan

Ni glömmer väl inte ställa tillbaka klockan inatt? En speciellt påminnelse till Jennie som jag vet gömt ändra klockan vid ett par tillfällen:)

Sitter inne hos Hugo och håller honom sällskap tills han somnar. Det har blivit rutin att jag kan gå och hämta datorn en stund medan jag sitter hos honom. Skönt då har jag något annat att koncentrera mig på istället för den där Klas Klättermus som jag hört alldeles för många gånger.

Hugo har återigen hakat upp sig på en och samma bok som ska läsas kväll efter kväll. Örins bilar är det denna gången. Men det roliga är att han har olika böcker som jag och Pontus ska läsa. Vi får inte läsa samma:)

Dagen har annars varit kanon. Åkte in till Linköping och möte upp Catrine och Hannah inne i stan. Blev en lunch på espresso house och sen lite spring i affärer innan hockeyn. Haft en mycket trevlig dag, vi får försöka se till att träffas allihopa snart igen. Catrine kanske vill ge igen så vi får gå på en SSK match..:)

Matchen var väl sådär. Inget vidare tempo och det hände ju inte överdrivet mycket. Det som var positivt var publiksiffran, måste varit rekord för säsongen. Mot Växjö! Jag trodde vi skulle vara själva typ haha:) LHC vann ju tillslut så det var ju också bra såklart:)

Nu är jag så himla slut så jag orkar knappt skriva. Jag skriver mer för att jag inte ska somna sittandes här inne på golvet i Hugos rum. Bättre och somna i sängen:)

Fick ju inte många timmars sömn igår natt på jobbet så jag hoppas på mer denna, en heltimme extra hoppas jag på:) Men med våra barn lär vi få gå upp en timme tidigare istället. Typ 05.00, vi brukar ha som tradition att gå upp vid den tiden klockan har ställts tillbaka.

//Sofie

Inga kommentarer: