21 oktober 2011

Chokladsås och Glass

Vet inte om jag skrivit om det innan men min mamma gör världens godaste chokladsås! Hon skrev receptet på en liten lapp till oss en gång för längesen och den lilla lappen börjar bli sliten. Pontus står i köket just nu och lagar till en fredags-mys-efterrätt. Chokladsås kanske ni redan räknat ut och om ni läst rubriken så kanske ni också listat ut att tillbehöret blir glass.

Har haft en dag som gått i ett. Skulle hunnit träna ikväll men kvällen har ju bara försvunnit. Vi åkte och umgicks med Emelie och Leo i eftermiddags och blev kvar där tills klockan blev halvsex. Gick promenad och den gick inte så jättefort då Leah gick själv stor del av promenaden. Men det var väldigt trevligt och bara gå och storsa och barnen var så snälla:)

Har varit och storhandlat mat med och när jag kom hem fick Hugo århundradets raseriutbrott som resulterade i att han hade sönder sin lampa. Den blev till en miljon glasbitar. Har även hunnit spruta ner hela mig och köket med julmust. Och duschat två barn som inte alls ville duscha. Nu ligger barnen och vi har lycktas äta maten Pontus lagade och som blev klar för två timmar sen. Nu EFTERRÄTT, för det är fredag idag:)

//Sofie

1 kommentar:

Ida sa...

Låter som en härlig dag. Vad mysigt att ha ett recept inom familjen som är speciellt för just er:) så var det för mig förra veckan. Då bakade jag min mammas kanongoda pitabröd som hon ofta gjorde när vi var små. Kändes lite nostalgisktt.

Kul det är med 3 årstrots. Just nu är det ganska lugnt med Ellie förutom att hon är mer nappsugen än någonsin - skitjobbigt. Ha en underbar helg. Kram