27 oktober 2011

Oj somnade visst..

Vet inte när det hände sist men idag hände det i alla fall. Hela familjen Gustafsson/Henriksson (minus Pontus då) somnade och sov middagslur! Ja barnen sover till och med fortfarande. Måste nog ta och väcka dem snart...

Herregud så trött jag känner mig. Men jag behövde nog sova en liten stund. Visst att det är sovandejour på jobbet men det är inte samma sak. Fattar inte hur Cissi orkar som ALLTID jobbar så:)

Vad har annars hänt idag då? Tja inte så mycket. Åt korv med bröd till lunch. Jag klämde i mig 3 ½ korv med bröd och är fortfarande proppmätt. Om ni undrar vart den halva korv kom i från så åt jag upp Leahs rester, så ni inte behöver sitta där hemma och undra:)

Hade lite besök förut av Emma och henne son Mille. Emma skulle köpa en tröja av mig och blev kvar en stund och snackade skit också. Alltid trevligt:) Hennes Mille är bara 4 månader. Så söt och så liten! Då märker man att ens egna plus ens vänners barn inte är så små längre. Tiden den knatar på...

Knatar ja, Poker och jag gick på en 2 timmars promenad förut i morse. Det var uppfriskande. Och långt. Och såklart bajsade Poker en fjärde gång mitt på Storgatan, jag som "bara" tagit med mig tre bajspåsar. Det är alltid så! Skulle jag ta med mig tjugobajspåsar så skulle han lyckas klämma ut en till bajsplutt på ett olämpligt ställe. Skrutthund.)

Nu ska jag väcka barn!

//Sofie


Inga kommentarer: