20 oktober 2011

Äter rån

Sitter och småäter rån. Varför vet jag inte då jag verkligen inget borde stoppa i munnen då vi snart ska och fira Krille som blivit ett år äldre. Men rån kan man ju äta tills man svälter ihjäl som Pontus pappa brukar säga:)

Haft en helmysig dag tillsammans med Noomi och hennes små gulliganer. Ja Hugo och Emilio var lite osams där i början om leksaker etc men sen så lekte de så himla bra tillsammans. Tur det vände:) Hann med en sväng till lekpark också innan vi begav oss hem. Tur det för när vi kom hem öste det ner hagel. Där hade vi tur som slapp det när vi var i lekparken.

Skulle ha hunnit med en promenad nu men Pontus är tvungen att jobba över och jag är inte så jättepigg på att dra ut barnen i syskonvagnen i det här vädret och i leran. Dessutom är Leah värre än värst när det kommer till att åka vagn. Eller inte åka vagn rättare sagt. Hon ska inte åka och i ren protest sliter hon av sig alla klädesplagg hon kommer åt i ren ilska för mamma är så dum och sätter henne i vagnen. Känns ju jättebra att köra omkring på en hysterisk unge som inte har vare sig skor, strumpor, vantar eller mössa på sig.

Hade även planerat in en sväng till gymmet ikväll men det lär jag inte hinna med. Får väl ta det imorgon.

Nu ska jag se om jag kan packa in barn och hund i bilen för att bege oss iväg.

//Sofie

Inga kommentarer: