22 oktober 2011

Nu så

Är man hemma igen, blev en hel dag på vift. Haft en supermysig dag inne i simhallen tillsammans med familjen. Leah var helt galen i vattnet och Hugo ville bara åka i vattenrutschkanan hela tiden:)

Efter vi varit i simhallen skulle vi äta lite lunch på MAX. Precis när vi kommer så svänger en stor buss i framför oss som också skulle dit. Skit, inte kul att komma samtidigt som en stor busslass med folk. Men det var inte vilken buss som helst det var ju hela bemanningen i uppsättningen av Ladies Night.

Skoj och få se kända ansikten så här på vischan men tråkigt då vi fick vänta i evigheter på maten. Snacka om att prioritera vilka man väljer att serva. Vi fick vänta i en halvtimme på maten och personerna i sällskapet från Ladies Night fick till och med kaffet framdukat. Jaja. Jag tyckte det mest var synd att Martin valde att äta sin mat inne i bussen:)

Varit en sväng förbi Robin, Lollo och Lukas också. Kikat på hur de har det i sitt nya hus. Blev bjudna på våfflor och barnen de fick leka av sig. Perfekt:)

När vi kom hem gick jag direkt på en långpromenad med Poker och nu så är klockan 19.32 och jag sitter här. Som sagt denna lördagen har bara försvunnit. Att helgerna alltid ska gå dubbelt så fort som veckodagarna.

Nu ska jag ta och hjäpa sambon min och göra barnen klara för natten. Hoppas de vill somna skapligt så vi kan få lite lugn nu på kvällen:)

//Sofie

Inga kommentarer: