26 oktober 2011

Han är så rolig min sambo

Jag har länge velat göra om väggarna i vårat kök. De blev ju som bekant inte så lyckat när vi köpte våra tapeter hit för 2 ½ år sen och när vi stod här och tapetserade sent på kvällen dagen innan vi skulle flytta in och vi upptäckter att det var nyansskillnader i tapeterna.. Lite lagom kul sådär.

Nu har vi bestämt (efter mycket om och men från Pontus sida) att vi ÄNTLIGEN ska ta tag i de där väggarna. Jag menar köket är helt nytt och fint men så ser väggarna helt galna ut, det passar inte riktigt ihop. Skönt att ha hela köket klart.

Men nu ikväll fick Pontus värsta rycket. Nej nu ska det inte bara sättas upp pärlspont nu ska det byggas hörnskåp i samma stil som köket och det ska byggas städskåp och det ska byggas soffa...

Från att ha suttit här och suckat om hur mycket tid det kommer ta att göra väggarna så de blir riktigt bra och hur mycket (dyrt) det kommer att kosta till att vilja göra om det ännu mer. Men nu är det jag som blir lite skeptisk, jag vill ju bara ha min pärlspont. Det här måste tänkas på. Pontus är dock redan i fullfärd med att göra ritningar över hur han vill att vi ska göra om det. Vi får väl se vem som får sista ordet:)

//Sofie

Inga kommentarer: