24 oktober 2011

Jag är för snäll

Det var en tjej som hörde av sig angående ett par av skorna jag la ut för försäljning. Hon skrev att om jag hade vägarna för bli en viss salong här i stan fick jag gärna komma förbi med skorna så hon fick prova dem. Hon jobbade alltså på denna salong.

Jag skulle ändå in och göra en massa ärenden så visst jag kunde ju ta med skorna och bara kika in så kunde hon ju få prova dem.

Kommer dit. Då jobbar hon först inte. Men se kollar kollegan i deras kalender och ser att hon ska börja halv och klockan var två minuter i halv så jag sa att jag kunde ju vänta. När klockan var 5 över halv så frågar jag om hon kommer? Då ska hon ha en kund kvart i så om jag kunde vänta? Tio minuter spelade ju inte så stor roll jag hade inte bråttom. Väntar till kvart i. När hon inte dykt upp då så ringde kollegan efter henne. Hon skulle komma på en gång. Väntade ytterligare 10 minuter. Hon kom, provade och fick inte ens i foten skon.

Det var små 38:or sa hon. 38:or? Det är 37:or sa jag. Då börjar hon babbla om att jag visst hade skrivit 38 i annonsen.

Och då mina vänner. Då tog jag upp min Sony Ericsson Xperia och loggade in på facebook och visade henne annonsen. Då blev hon tyst och jag gick.

Det är sista gången jag ska vara så snäll. Vill folk köpa något av mig får de fan ta sig till mig och inte tvärtom. Jag är trött på att vara snäll när de bara stjäl min tid.

//Sofie

Inga kommentarer: