27 oktober 2011

Ingen träning ikväll heller

Trött jag blir. Ingen tärning idag heller. Jag har inte lyckats få till en enda träning denna veckan. Vi har haft kvällarna fullbokade hela veckan hittills och ikväll var visst inget undantag. Trodde jag kunde åka så fort Pontus kom hem från jobbet men icke. Då stannade Pontus och klippte sig på hemvägen (i och för sig mer än välbehövligt) sen nu måste jag åka in och handla då vi ingen mjölk har hemma. Och om en timme kommer Pontus morbror Lasse hit och ska hjälpa oss med lite försäkringar och sånt. Han är duktig på sånt och vi behöver gå igenom allt vad vi har och inte har:)

Imorgon då? Nej då kommer mamma och pappa hit med Lucas som vi ska vara hundvakter åt i helgen, sen ska vi och fira Pontus andra morbror som fyller år och sen klockan 22 börjar jag jobba, igen.

Hatar att inte kunna komma iväg och träna. Känns som lama ursäkter för att slippa men det är tvärtom. Fatta ni som sitter där hemma i en lägenhet utan barn. Iväg och träna med er!:) Vad gjorde en själv innan man skaffade barn, hus och hund??

Får väl nöja mig med alla promenader så länge även om det inte är samma sak...

//Sofie
Så här ser jag ut när jag tränar. Jag riktigt flyger fram över  träningslokalen. Eller inte:) 

Inga kommentarer: