28 oktober 2011

GnällFia

 Leah vaknade upp på helt fel sida idag. Gnällig som en ja vad vet jag. Tror hon vaknade alldeles förtidigt, hon borde ha sovit en liten stund till. Hugo var inte bättre han. När Pontus klev upp så klev Hugo upp. På ett förfärligt humör. Men hos han gick det i alla fall över. Leah har varit gnällig sedan hon vaknade. Det är så när man ska gå upp så tidigt.

Dagens planer? Barnen har inget dagis och jag börjar inte jobba förrän 22 ikväll. Vi ska försöka hinna med att vika tvätt och lägga in den på rätt plats. Sen ut i trädgården och röja inför vintern. Den gigantiska studsmattan tror jag inte jag lyckas få ner själv men allt annat ska plockas undan. Kanske en tur in till stan och tanka den väldigt tomma bilen. Den har knappt någon bensin alls kvar. Hoppas jag tar mig till macken.

Sen behöver Leah klippas och jag börjar bli trött på Pontus som sagt att han ska ta med sig henne men inte gjort det. Så jag får väl ta saken i egna händer och åka in till någon dropin frisör. Bara det att Hugo lär ju också vilja bli klippt om Leah blir det och han behöver inte alls klippa sig men men.

//Sofie

Inga kommentarer: