17 oktober 2011

Full fart framåt!

Varför inte fortsätta i det tempot som dagen hittills har gått i? Jo vi fortsätter och kör på tycker jag:)

Jobbade mellan 8-14. Blev stressigt till dagis då Leah bestämde sig för att ta sovmorgon. Efter jobbet så var det till att åka hem först och hämta hund och barnvagn. Leah var arg hela vägen. Sen åkte jag förbi en bekant och köpte ett fint halsband av henne, ska visa det senare.

Vidare till Katarpsvägen för mellis och sen promenad. Mina barn (och hund) visade inte sina bästa sidor. Inte de sämsta heller men det lutade mer åt det sist nämnda. Leah vill verkligen inte åka vagn. Vet inte vad jag ska ta mig till då mitt liv består av promenader och att kunna ta med mig barnen i vagn.

Tina visade Hugo en jättelång rutschkana som han tyckte var superkul! Jag var livrädd när jag skulle åka i den (en sån som är som ett rör, vadå hej cellskräck) men Leah ville ju såklart också åka om storebror gjorde det. Dock var det inte så mycket att vara rädd för då vi knappt kom ner. Jag fick ta i med fötterna för att ens få någon fart. Det gick fortare när Hugo åkte:)

Kom hem nu vid halvsex och trodde jag hade en sambo som lagat mat. Men det hade jag inte. Dock står han nu och rör bland grytorna i köket. Se vad det blir.

Jag ska hinna med en sväng till gymmet ikväll också och sen tvätten. Roligare än så blir det inte och imorgon är det jobb igen och dagis för barnen. Tjo flöjt vad det går. Snart är veckans första dag gjord.

//Sofie

Inga kommentarer: