26 oktober 2011

Bus och Stoj

Nu är vi på plats här hemma igen. Varit och fart hela dan. Eller ja inte varit hemma i alla fall. Vi var först och besökte Emelie och Leo dit Tina och Zeb också kom. Vi gick på en promenad som inte var det minsta uppskattad av Leah. Usch det verkar varit den sista promenaden med henne. Jag orkar inte ha med henne mer på promenader. Hon vill ju inte åka vagn. Hon blir och arg klär av sig (fast idag var det bara mössan och vantarna som åkte. Skorna fick hon aldrig av sig och inte jackan heller.) och ska gå själv. Sen blir hon trött och orkar inte gå men vill inte åka vagn och man får tillslut bända ner henne i vagnen. Det är inget vidare. Ska prova och se om hon nöjer sig med att stå på ståbrädan nästa gång. Det kanske är roligare än att åka vagn.

Fick gott fika med nybakat bröd. Blev lite bus och stoj innan vi åkte därifrån. Vände åt Boxholm för att åka och hämta hem Hugos överdragsbyxor som han glömt hemma hos mamma och pappa. Där var det ingen hemma så vi åkte hem igen direkt. Hann stanna till hos en tjej också som köpte ett par stövlar av mig med.

Har en massa ärenden jag borde göra på stan också. Men med två trötta hungriga barn var inte det ens att tänka på. Får ta det när Pontus kommit hem.

Nu ska jag måla lite med Hugo.

//Sofie


Inga kommentarer: