25 oktober 2011

Grattis till Nettan!

Blev ingen träning ikväll. Vi skulle ju och fira Pontus moster Nettan som fyller år idag, det hade jag nästan glömt fy skäms..

Fick träffa hela släkten (på Pontus ena sida i alla fall) och det var mycket trevligt. På fredag blir det kalas IGEN då är det Pontus morbror Patrik som fyller år. Oktober är en riktigt födelsedagsmånad i Pontus släkt, i alla fall sista halvan av månaden:) April är också en riktig monster månad när det kommer till födelsedagar och där mitt i allt kommer påsken också.

Jag tänkte på det att om man slår ihop alla födelsedagar och andra högtidsdagar så skulle man nog inte stoppa något mer onyttigt i munnen utöver de dagarna. De blir ju rätt många när man tänker efter..

Ikväll bjöd faktiskt Nettan på olika kex, ostar, frukt och sånt. Mycket gott och en trevligt alternativ till alla dessa kakor och smörgåsar. Den idéen är inte omöjlig att den blir snodd någon gång i framtiden:)

Fick ett ryck nu ikväll så nu är det ordning och reda i våra badrumsskåp. Alla halvtomma flaskor och sånt som blivit för gammalt är nu mer slängt. Var sak har återigen fått sin plats. Jag är väldigt duktig på att sortera och göra det fint i lådor och skåp men tyvärr inte lika duktig på att hålla efter. Det är inte min sambo heller fast han påstår sig vara det:)

Nu ska jag ner i skogarderoben och greja. Är ju på G och organisera och sortera där också. Om det är någon som har storlek 36-37 i skor och är intresserad av nya skor så hojta till. Jag har alldeles för många oanvända skor som behöver nytt hem. Lagt ut flera på loppisen på facebook men skor är svårsålt just där. Synd.

//Sofie

Inga kommentarer: