23 december 2011

Ibland har jag sån jävla tur...

Dock aldrig när det kommer till TrissLotter men men jag får vara glad att jag alltid lyckas få tillbaka mina saker som jag slarvar bort. Har kommit på det. Jag är väldigt duktig på att ha bort mina saker. Typ som när Cissi och jag var i Ullared och min mobil var borta! Och jag hade som jävla tur att den låg kvar på kundvagnen där jag lagt den en timme tidigare...Ingen som hade tagit den eller att den åkt i backen och gått sönder. Nupp. Tur.

Jag har ju tappat bort min plånbok också ett par gånger. 3 för att vara exakt. Och jag har fått tillbaka den varje gång. En gång utan att jag ens visste att den var borta.

Och så igår. Vilken jävla tur.

Står och ska tanka bilen och ser då något som glimmar på biltaket. Mina nycklar! Mina nycklar! Som jag 4 timmar tidigare lagt på biltaket när vi skulle åka iväg med barnen till Pontus föräldrar. Glömde bort dem då det var Pontus som ändå körde och han hade ju sina nycklar. De har alltså legat kvar på taket när vi åkte sammanlagt över 6 mil, när bilen stått parkerad (i över 2 timmar) mitt i centrala Tranås en kväll när massa folk var ute på stan. Någon hade ju lika gärna kunnat sno hela bilen för oss ju...

Men de låg kvar!

Ibland som sagt har jag en jävla tur.

Och ett tips. Lägg aldrig saker på biltaket. Man glömmer det så lätt. Jag har glömt både mina nycklar och plånbok på biltaket. Plånboken har till och med glömts kvar där 2 gånger. Ett tips bara. Någon dag kommer ju inte den där turen vara med en. Det vet jag ju:)

Här låg mina nycklar så snällt och väntade på att jag skulle upptäcka dem:) 
//Sofie

Inga kommentarer: