17 december 2011

Så var snart denna lördagen också till enda...

Har haft fullt ös här hemma idag. Fick besök av grannen förut som var här en bra stund och pratade skit. Sen började vi med stora baket. Hann med det mesta men lite är kvar att göra. Det får vi ta i veckan som kommer.

Ikväll har Emma och Krille hållit oss sällskap. Bakade hemmagjord pizza gjorde vi. Och åt. De blev klara till sist. Det var liite rörigt här med barn om skulle vara med och baka, barn som inte skulle vara med baka, hundar som var över allt..Ja men mat fick vi ju i våra magar:)

Jag hann även göra klart ett album som ska bli julklapp. Det blev också lite svettigt då alla barnen vill vara med och pyssla.

Nedanför kommer några tjusiga bilder. Pontus tycker de beskriver kvällen väldigt bra. Sen till la han att det skulle bli skönare än vanligt att gå och lägga sig ikväll. Inte lätt för Pontus och Krille och laga mat tillsammans med (?) alla barnen. Jag satt faktiskt och pysslade med albumen undertiden så jag var inte så delaktig vare sig i matlagningen eller barnpassning. Jag var åskådare. Det var härligt:) Leah hann med två duschningar innan första pizzan ens var i ugnen.


//Sofie

Inga kommentarer: