13 december 2011

Mysigt Luciafirande

Efter ett väldans mycket om och med så kom vi iväg. Hugo skulle först vara stjärngosse, sen tomte till att inte vilja han några såna kläder utan ha på sig sina vanliga kläder.

Blev ett lång hysteriskt utbrott men tillslut kom vi fram till att han kunde ju ha både och. Alltså slutade med att han hade sina vanliga kläder och sen tomtekläderna över. Varmt men vi var alla nöjda:)

Om de sjöng fint? Åhh så fina de var! Man har inte barnen på dagis för att man jobbar. Man har barn på dagis för att man ska få uppleva ett riktigt luciatåg. För inget slår ju en massa söta barn som sjunger i kör i luciakläder.

Och Hugo var såå duktig. Han stod längst fram och sjöng och så var glad och stolt. Det riktigt lyste om honom. Det här hade han övat på mycket på dagis:) Han till och med vinkade glatt åt oss.

Leah blev lite sotis och ville också vara med. Så hon sprang fram ett par gånger och stämde in i sången hon med:) Hon hade faktiskt på sig sin pepparkakegummeklänning så hon passade in väldigt bra:)

Bilder tog vi en massa med de flesta blev värdelösa. JAG ÖNSKAR MIG EN BRA KAMERA I JULKLAPP TOMTEN!

Nu kokar jag potatis. Måste ha matlåda till imorgon och Pontus ville ha mat nu ikväll då han inget ätit på hela dagen.

Jag är inte så speciellt hungrig. Åt alldeles förmycket pepparkakor på luciafirandet. Och lussebullar. Värdelöst när man är iväg på sånt och man inte har hunnit äta middag innan:) Men gott var det!

//Sofie


Inga kommentarer: