29 december 2011

Några funderingar jag tänkte på när jag var på gymmet

Tänk vad hjärnan kan gå på högvarv ibland:) Nu låter det ju som jag har funderat på några riktigt smarta saker och så är väl inte fallet. Snarare att jag iakktagit.

För det första. Hur gammla tycker ni barn får vara för att sonen ska få följa med sin mamma in i damernas omklädningsrum? Eller tvärtom för den delen.

Idag var det en mamma som hade med sig sin, tja 10 år skulle jag gissa på att hennes son var, in på damernas omklädningsrum. Jag reagerade direkt och tyckte nog han kunde klartat sig själv inne på herrarnas...

Sen var det en annan mamma inne i omklädningsrummet. Hon var där med sin 4-5 åriga dotter. För det första hade dottern blöja. Okej kanske inte hela världen men jag reagerade på att det såg fel ut, stort barn men blöja liksom. Men det jag reagerade mest på att mamman verkligen behandlade sin dotter som en bebis. Hon pratade med henne på ett sätt som jag slutade prata med till Leah för längesen..

Nu gjorde jag ett försök till och beskriva hur det lät på ett ungefär men jag raderade det. Bebisprat gör sig inte bra skriftligt.

Sen undrar jag hur de tänkte på simhallen när de satte dit hårfönarna inne i omklädningsrummen. Jag är 167 cm lång och jag var för kort för att stå under hårfönen. Den reagerade bara om jag stod på tårna och pressade huvudet uppåt mot fönen. Inte den mest optimala ställningen att föna håret i.

Nupp nästa gång blir det att KOMMA IHÅG att ta med mig min egen hårfön. Eller tvätta håret hemma.

Sen tänkte jag på hur glad jag är att jag inte längre är tonåring. Gud så jobbigt. Var massa tonårstjejer på gymmet samtidigt och man hörde ju deras prat. Jag ska nog sluta ålderskrisa snart. 23 år är ju inte så gammalt ändå. Jag slipper ju vara tonåring och ha alla de beskymmren igen:)

//Sofie

Inga kommentarer: