21 december 2011

Lugnt och Skönt i soffan

Puh! Denna dagen har gått i ett. Dagen på jobbet har varit intensiv. I alla fall psykiskt. Sen fick jag ett sms av Tina där det var en frågan om promenad tillsammans? Jamen visst.

Kan bara konstatera att det inte är som innan man hade barn. Hade det här varit för ja sisådär 4 årsen  hade jag bara åkt direkt efter jag slutat jobbet, vi hade gått en promenad och sen inget mer med det. Det är ju inte riktigt så nu förtiden. Ohh my. Så skulle det varit för fyra år sen. Så här var det idag.

- Hem och hämta vagnen då jag inte alls hade den i bilen som jag trodde..
- Hämtat barnen på dagis
- Åka och beställa pizza (fick såklart åka till pizzerian och beställa då jag inget nummer hade eller fick tag i)
- Till bensinmacken och ställde mig i kö för att tanka, upptäcker när jag kommer fram och det är min tur att jag inget tankkort har med mig.
- Åka tillbaka till pizzerian, Hugo fick utbrott då de inte hade ananas på pizzan, snäll pizzabagare lägger ananas i en burk bredvid (Hugos egna burk såklart)
- Hem till Tina och Zeb, Leah som inte vill äta, Zeb som äter istället fast han just ätit mat, Leah äter kattmat,
- Lite lek
 -Ut på promenad
- Leah blir vansinnig och vägrar åka vagn, Leah slänger av sig alla sina kläder (det är minusgrader ute..) och vägrar verkligen åka vagn
-Får ringa Pontus i panik som får komma och hämta Leah (han skulle ändå åka från jobbet just då) så vi andra kunde gå på promenad
-Tillbaka hem till Tina och lämna av Leah till Pontus
-Sätta över Zeb i syskonvagnen
-Gå iväg på ett andra försök till promenad som gick mycket bättre. Dock ville inte Zeb mer i slutet så då fick mamma Tina gå och bära honom och jag köra syskonvagnen och hålla i Poker.

Men vi gick vår promenad! Tur att vi båda är envisa haha. Blev en fika efter promenaden också innan Hugo och jag åkte hem. Som sagt. Det är inte alltid smidigt men allt går ju, bara man vill:)

Tina underhåller Leah och Zeb




//Sofie

Inga kommentarer: