12 december 2011

Nu ni

Har jag återigen tid för min lilla blogg. Denna dagen har gått i ett. Som alla andra dagar typ. Kom precis innanför dörren för första gången idag. Eller nja jag var hemma och lämnade av barnen en sväng också men annars..

Vi var hemma hos Pontus föräldrar på eftermiddagen. Baren lekte av sig och sen gick vi på en liten promenad. Upp till den gamla boden. För där bor det en liten tomtenisse.Och om man vill kan man lämna sin önskelista på trappan till boden så kommer denna lilla tomtenisse och hämtar den. Sen så överlämnar nissen önskelistorna till den stora tomten. Så nu har Hugo och Leah lämnat in sina önskelistor för i år. Se vad som hamnar i tomtens säck på julafton:)

Direkt efter vi varit där åkte vi hem och där lämnade jag av två gallskrikande barn till Pontus.

Noomi och jag var och tränade en sväng sen. Skönt och komma hemifrån kände jag idag:) Blev ett bra pass men oj så trött jag var. Fick till och med gå ner några vikter på några maskiner. Man tappar det fort om man inte håller igång regelbundet. Det får det bli ändring på känner jag:)

Nu blir det kvällsmat och sen dusch. Tror TV lockar lite fast det slutar säkert med att jag går och lägger mig istället. Är alltid så trött på kvällarna.

//Sofie

Inga kommentarer: