11 december 2011

Lucia och Tomten

En bild är det i alla fall. Om än inte den bästa:) De var så fina så och sjöng riktigt vackert! 

Barnen var imponerade. Tror vi. Zeb såg väldigt förundrad ut där han satt i vagnen.Antingen tyckte han väl att de sjöng fint eller så undrade han vad tusan det där var för något. 

Leah satt också så snällt i vagnen. Nästan hela tiden. Så hon måste tyckt om det. Leah sitter ju sällan still i vagnen. 

Träffade tomten gjorde vi också. Hugo var jätteglad när han kom hem till pappa och berättade om att han träffat tomten. Hugo hade minsann berättat för tomten vad han önskar sig i julklapp och så hade han fått godis av tomten som han fått ta ur hans säck. 

Min son kommer blir journalist och hamna på Aftonbladet när han blir stor. Han kan späda på en story han. För riktigt så var det ju inte. 

Visst vi träffade tomten men det var en rätt blyg Hugo som träffade tomten och som inte ens vågade ta godis ur tomtens säcken. Det var mamma som fick göra. Men han tyckte uppenbarligen att det var roligt och häftigt att få träffa tomten så det var ju bra:) 

Leah blev lite rädd för den otäcke mannen med skägg. Men även hon pratade så glatt om tomten när vi kom hem till Pontus så hon måste också ha uppskattat det. Hon sprang fram och visade på en bild på tomten och sen visade hon godispåsen som hon fått. Stolt tjej:) 

Se vad de säger när tomten kommer på besök på julafton. Om de blir glada då med, precis som de berättat för pappa att de blev idag:) 

//Sofie