19 december 2011

Lekhage?

Haha jag dör av skratt. Precis just när jag skulle skriva detta inlägg så händer något. Får återkomma till det.

Här hemma är den nya lekhörnan duschen. En mycket populär lekplats enligt Leah. Perfekt ju som lekhage, vet man ju vart man har dem:)

Nu till det roliga. Precis när jag ska skriva detta hör jag bara ett glädjetjut inifrån duschen. Leah har lyckats få på vattnet och står där under strålen av vatten och är överlycklig över sitt påfund. Asså det går ju bara och skratt åt henne. Fullt på klädd och överlycklig över att duscha. Leah HATAR att duscha annars.

Något annat gulligt var att det plingade till i min dator. Batterinivå låg kommer upp. Ähh orkar inte bry mig. Ska  bara skriva klart detta inlägget och det hinner jag på 12% batterinivå.

Då kommer Leah, min fina Leah, dragandes med min strömkabel till datorn. Hon har gått upp och hämtat den. För det är klart Leah förstår vad det är som måste göras när mammas dator plingar till så där. Dessutom trycker hon in ena änden (faktiskt den rätta) i datorn och säger jättestolt:"Så!".

Nu ska jag pussa sönder min dotter.

//Sofie

1 kommentar:

Micaela sa...

Haha Olli älskar också att leka i duschen, dessvärre så äter han på flaskorna och de kan inte smaka gott om det är tvålrester :S ;) Att det kan vara så roligt?