31 december 2010

2010- ett år att minnas!

Vår fina tjej endast någon timme gammal<3
Jag brukar alltid skriva en "liten" sammanfattning av året som gått. Tänkte gör det samma i år fast inte på samma sätt som jag gjort tidigare. Det tar så lång tid att sitta och skriva om varje månad och om vad som hände då för speciellt:)

Det här året är det särskilt 3 saker som är speciella för mig. 3 saker som jag är stolt över att jag presterat!

Den ena saken är tjejlidingö. Att jag började löpträna 5 veckor efter förlossningen och att jag när Leah var 5 månader gammal lyckades genomföra ett helt lopp på 1 mil. Det är jag stolt över! Inte det att jag inte sprungit 1 mil tidigare men just att jag sprang det och hade det loppet som mål att klara av efter min förlossning. Jag hade som mål att ta mig runt springandes och det gjorde jag. Tiden är en annan sak, den får jag finslipa nu nästkommande år:)
En annan sak som gjort 2010 speciellt är såklart att jag klarade mitt sista år i skolan och nu mer har en undersköterskeutbildning i bagaget. Det var tufft och inget jag skulle göra som småbarnsförälder/gravid/tvåbarnsförälder men jag är så glad att jag klarade det och förhoppningsvis kommer jag få jobb också:)
Och sen det största som hände mig/oss detta året är såklart att vår älskade, fina, vackra underbara Leah kom till oss!! Vår älskade dotter<3>
Och sen för att inte glömma alla andra barn och graviditeter som blivit till under detta år, det är några:) 2010 är/var ett riktigt babyboom år!
Det har hänt så himla mycket. I början av året gick vår misse Robbie bort. Men i juli fick vi två nya katter till familjen<3>

Inför 2011 så hoppas jag att alla mina nära och kära samt jag själv får ha hälsan i behåll. Att min mammaledighet kommer vara helt underbar samt att jag lyckas få ett jobb under det kommade året. Hur underbart vore väl inte det? Och hur underbart vore det inte om jag en gång för alla lyckas komma i mina gamla jeans som jag inte kunnat ha sen i mars 2008? Det vore väl bra mål att kunna uppnå under det kommande året?:) Jag ska göra mitt bästa för att lyckas uppnå det:)

Gott Nytt År alla och hoppas 2011 bjuder på lika mycket som 2010 har gjort!

//Sofie

Inga kommentarer: