12 december 2010

Polis polis potatisgris!

Idag har vi varit friska och pigga allihopa så vi började dagen med att åka till Sandra på frukost tillsammans med alla andra som vi brukar äta frukost tillsammans med:) Vi skulle skoja till det hela och hade glitter i håret och tomteluvor på huvudena. Krille får plus poäng för han hade till och med luciakrona och ett rött skärp i midjan haha. Sen sjöng vi så fint tillsammans när vi ringde på dörren till Sandras lägenhet.

När vi kom till Sandra så var det fullt med poliser på innegården utanför hennes lägenhet. De skrattade lite åt/med oss när vi kom är gående i lusseutstyrsel haha. Fattade inte alls vad så många poliser gjorde där. Sen efter ett tag så vi att det kom en massa journalister också som hängde utanför grannhuset. Mysko för att vara här i lilla Tranås..Sen visade det sig att det var han självmordsbombaren som slog till i Stockholm som bodde i det huset. Lite läskigt:S

Leah och jag åkte sen på babysim fast hon var jättetrött när vi åkte. Men så fort vi kom in i simhallen vaknade hon upp med ett leende, hon älskar verkligen att bada! Fick stressa lite till babysimmet och när vi väl kommer fram finns det så klart ingen parkering ledig. Fick åka bort och ställa mig på en annan så det tog ju extra lång tid innan vi var i bassängen. Men vi tajmade det bra då de började precis när vi kom:)

Nu ska jag städa här för i eftermiddag få vi besök av de nya grannarna. De kommer på lite adventsfika. Pär var så snäll och skottade undan en massa snö med sin traktor åt oss så vi ska bjuda på lite fika som tack:)

//Sofie

Inga kommentarer: